Jolanda de Jager

Virtual & Personal Assistant

Ontzorgt ondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden

Hire a Virtual Assistant today and start growing your business tomorrow!

Mijn verhaal in het kort

Voordat ik mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant startte, heb ik bijna 11 jaar mijn eigen schoonheidssalon gerund.
Met veel plezier en passie voor mijn vak, heb ik mijn salon opgericht en vanaf de grond opgebouwd tot een goedlopende zaak en begrip in Zaanstreek.

Toch miste ik iets. Ik miste kantoor. De jaren voordat ik schoonheidsspecialiste werd, heb ik ruim 7 jaar gewerkt als management assistente.

De liefde voor het ondernemerschap was echter geboren. Helemaal terug naar kantoor wilde ik niet. Daarom heb ik besloten om deze twee werelden te combineren. Iets wat in deze huidige tijd van virtueel werken perfect aansluit!

 

 

 

Waar ik voor sta

Doorzettingsvermogen

Als ik ergens voor ga, doe ik dat voor de volle 100%. En de rest. Dit doorzettingsvermogen combineer ik met een tikkeltje perfectionisme.

Flexibel

Ik heb in diverse rollen bij diverse bedrijven gewerkt; van ICT tot een uitzendbureau tot een woningcorporatie en in de beauty branche. Ik ben van alle markten thuis. Ook wat betreft de uren; veel is bespreekbaar.

Open en eerlijk

What you see is what you get. Ondanks dat ik alweer bijna 20 jaar in Noord Holland woon, bezit ik nog steeds de Friese nuchterheid. Ik ben eerlijk, open en oprecht. Dat zie je terug in mijn samenwerking. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Jolanda de Jager, moeder van 2 mooie kinderen en woonachtig in Wormer.

Eerlijkheid, respect, vertrouwen, normen en waarden staan bij mij hoog in het vaandel. Dit zijn voor mij de basis eigenschappen van een goede relatie. Daarnaast ben ik betrouwbaar en een betrokken meelevend persoon.  Ik ben nieuwsgierig van aard en leer daarom graag nieuwe dingen.

De huidige moderne tijd met alle high technische ontwikkelingen zorgt er voor dat de maatschappij continue in ontwikkeling is. Voor mij was het dan ook een logische stap om mijn ervaring als management assistente voort te zetten als virtual assistant. 

Wil je meer weten over mij en/of mijn diensten? Wil je een samenwerking aangaan? Of heb je een hele andere vraag voor mij? Neem dan contact met mij op !

Get in touch!

© 2021 VA4Business | Algemene Voorwaarden