Diensten

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?
contact

NOTULEER SERVICE

Notuleren van vergaderingen
Verslaglegging
Actie/besluitenlijst

OFFICE SUPPORT

Agendabeheer
E-mailbeheer
Ondersteuning in planning

SOCIAL MEDIA

Content plannen
Visuals maken
Redigeren van teksten

ONLINE MARKETING

Opmaken, redigeren en versturen van nieuwsbrieven
Opmaak en plaatsen van blogs

HIRE A VIRTUAL ASSISTANT TODAY AND GROW YOUR BUSINESS TOMORROW

Geen ondernemer is hetzelfde en iedere behoefte is anders. Als virtueel assistent neem ik je verschillende taken uit handen, zodat jij je kunt richten op datgene waar je écht blij van wordt. Ik regel alle ‘randzaken’ zodat jij je nog meer kunt richten op datgene waar je echt goed in bent en wat je leuk vindt.

Je agenda is op orde, je administratie bij en je afspraken zijn gepland. Daarnaast zorg ik voor meer overzicht zodat je precies weet wat er nog moet gebeuren en er weer orde in de chaos komt. Je hoeft niet langer alles zelf te doen.

Wil je dat ik je ondersteun met taken die niet in onderstaand overzicht staan? Neem even contact op over de mogelijkheden.

 

Jij wilt:

Je liever niet meer bezig houden met jouw social media;

Niet meer iedere keer op zoek naar de bonnetjes voor jouw administratie;

Rust in je hoofd en s'avonds niet meer denken aan al die dingen die je eigenlijk nog moet doen;

In jouw vrije tijd ook echt vrij zijn!

Ben jij als ondernemer veel tijd kwijt aan randzaken?

Loopt jouw agenda vol? Heb jij niet genoeg tijd voor jouw core business? Wil je af van de taken die je helaas wel moet doen?

Op flexibele basis help ik bedrijven door taken over te nemen waar ze niet aan toe komen, teveel tijd aan kwijt zijn of het lastig vinden om dit goed op orde te krijgen.

Wat is een Virtual Assistent?

Een virtual assistant is een professional die vanuit een eigen werkplek (meestal online) ondersteuning biedt aan meerdere ondernemers.

Wat doet een Virtual Assistent?

Als Virtual Assistant ben je letterlijk een assistant op afstand en zorg je ervoor dat vooral ondernemers alle zorgen uit handen worden genomen. Dit doe je door agenda- emailbeheer, social media activiteiten, planning controleren, en alles wat er verder nog van je wordt gevraagd.

Voor wie is een Virtual Assistant bedoeld?

Voor alle ondernemers die het tijdelijk of structureel te druk hebben. Of je nu een ZZP’er bent of eigenaar van middelgroot bedrijf, je kunt je tijd maar één keer besteden. Een VA neemt jou werk uit handen en zorgt ervoor dat jij jouw tijd aan jouw core business kunt besteden. 

Welke werkzaamheden kan ik laten uitvoeren door een Virtual Assistent?

Er zijn verschillende soorten virtual assistants op verschillende niveaus. De één is een generalist en de ander heeft juist meer specialistische kennis en ervaring op een bepaald vakgebied. Dus dat is per VA verschillend. Welke diensten je van mij kunt verwachten, lees je hier.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Virtual Assistent?

Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

Rust en tijd

Doordat ik taken uit handen neem, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf.

Of juist meer tijd voor de mensen van wie je houdt en tijd om (samen) leuke dingen te doen.

 Ik ben zelf ook zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die je wellicht liever niet doet of waar je simpelweg gewoon niet aan toe komt. Voor jou wellicht een ‘last’, voor mij mijn werk.

Een VA werkt voor meerdere ondernemers

Dit kan als nadeel ervaren worden, als je verlangt dat een opdracht a-la-minuut opgepakt wordt. Als VA bepaal ik zelf hoe ik mijn tijd indeel en wanneer ik voor welke opdrachtgevers werk.

 

 

 

 

Gratis afspraak

Ik maak graag persoonlijk kennis met je om te kijken of er een klik is. Neem contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen. Via Zoom, Skype, telefonisch of eventueel live op locatie. Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we verder naar de volgende stap.

Scan van behoefte

Afhankelijk van jouw behoefte en budget bepalen we wat het beste bij jou past. Een aantal uur per week of maand op structurele basis middels een urenpakket. Of losse, flexibele inzetbare uren voor advies, (grote) projecten of korte samenwerkingen.

Start!

Als we gaan samenwerken ontvang je een duidelijke overeenkomst met alle afspraken. Na twee maanden evalueren we. Als we allebei nog steeds tevreden over de samenwerking zijn, gaan we samen door!

WAT KOST EEN VIRTUAL ASSISTENT

Je wil natuurlijk wel weten wat de kosten zijn om social media uit handen te geven of je agendabeheer uit te besteden. Ik bied je graag maatwerk, waardoor het lastig is om nu al te vertellen wat je kunt verwachten qua prijs. Maar laten we eens kennismaken. Dan bekijken we precies wat jij nodig hebt en vertel ik je wat jij kwijt bent en wat je ervoor terugkrijgt. Want een goede virtuele assistent verdient zichzelf razendsnel terug. Bij VA4Business weet je precies waar je aan toe bent voordat ik voor je aan de slag ga.

Get in touch!

© 2021 VA4Business | Algemene Voorwaarden