Get In Touch

Heb je een vraag of wil je graag in contact komen?

 

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Hoe ik jouw werk uit handen kan nemen?
Ben jij op zoek naar een Virtual of Personal Assistent?

Of heb je een hele andere vraag?

Neem gerust contact met mij op via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in.

 

CONTACT

Bel mij

Bellen gaat sneller dan schrijven! Bel mij met jouw vraag. 

06-41431501

Mail mij

Liever per mail contact met mij opnemen? Dan kan!

info@va4business.nl

DM mij

Instagram-fan hier! Let’s connect en stuur mij een dm.

@va.4.business

Send a Message

Frequently Asked

Wat is een Virtual Assistent?

Een virtual assistant is een professional die vanuit een eigen werkplek (meestal online) ondersteuning biedt aan meerdere ondernemers. 

Wat doet een Virtual Assistent?

Als Virtual Assistant ben je letterlijk een assistant op afstand en zorg je ervoor dat vooral ondernemers alle zorgen uit handen worden genomen. Dit doe je door agenda- emailbeheer, social media activiteiten, planning controleren, en alles wat er verder nog van je wordt gevraagd.

Voor wie is een Virtual Assistant bedoeld?

Voor alle ondernemers die het tijdelijk of structureel te druk hebben. Of je nu een ZZP’er bent of eigenaar van middelgroot bedrijf, je kunt je tijd maar één keer besteden. Een VA neemt jou werk uit handen en zorgt ervoor dat jij jouw tijd aan jouw core business kunt besteden. 

Welke werkzaamheden kan ik laten uitvoeren door een Virtual Assistent?

Er zijn verschillende soorten virtual assistants op verschillende niveaus. De één is een generalist en de ander heeft juist meer specialistische kennis en ervaring op een bepaald vakgebied. Dus dat is per VA verschillend. Welke diensten je van mij kunt verwachten, lees je hier.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Virtual Assistent?

Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

Rust en tijd

Doordat ik taken uit handen neem, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf.

Of juist meer tijd voor de mensen van wie je houdt en tijd om (samen) leuke dingen te doen.

 Ik ben zelf ook zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die je wellicht liever niet doet of waar je simpelweg gewoon niet aan toe komt. Voor jou wellicht een ‘last’, voor mij mijn werk.

Een VA werkt voor meerdere ondernemers

Dit kan als nadeel ervaren worden, als je verlangt dat een opdracht a-la-minuut opgepakt wordt. Als VA bepaal ik zelf hoe ik mijn tijd indeel en wanneer ik voor welke opdrachtgevers werk.

Diensten

Personal Assistant

Ben jij op zoek naar een rechterhand, voor zowel zakelijk als prive? Ik regel alles waar jij geen tijd voor hebt, zodat jij kunt doen wat jij het liefst wilt doen.

Virtual Assistant

Ik ontzorg ondernemers, vanuit mijn eigen kantoor, met hun dagelijkse werkzaamheden. Zodat zij zich bezig kunnen houden met hun passie.

Meldt je aan voor mijn nieuwsbrief

© 2021 VA4Business | Algemene Voorwaarden