Mijn aanbod

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?
Contact

NOTULEER SERVICE

Notuleren van vergaderingen
Verslaglegging
Actie/besluitenlijst

OFFICE SUPPORT

Agendabeheer
E-mailbeheer
Ondersteuning in planning

SOCIAL MEDIA

Content plannen
Visuals maken
Redigeren van teksten

ONLINE MARKETING

Opmaken, redigeren en versturen van nieuwsbrieven
Opmaak en plaatsen van blogs

IEDERE BEHOEFTE IS ANDERS

Geen ondernemer is hetzelfde en iedere behoefte is anders. Als virtueel assistent neem ik je verschillende taken uit handen, zodat jij je kunt richten op datgene waar je écht blij van wordt. Ik regel alle ‘randzaken’ zodat jij je nog meer kunt richten op datgene waar je echt goed in bent en wat je leuk vindt.

Je agenda is op orde, je administratie bij en je afspraken zijn gepland. Daarnaast zorg ik voor meer overzicht zodat je precies weet wat er nog moet gebeuren en er weer orde in de chaos komt. Je hoeft niet langer alles zelf te doen.

Wil je dat ik je ondersteun met taken die niet in onderstaand overzicht staan? Neem even contact op over de mogelijkheden.

Herken jij dit?

Je hebt weinig tijd om jouw social media planning bij te houden;

Je bent het zoveelste bonnetje voor jouw administratie kwijt;

Jouw hoofd zit vol als je naar bed gaat;

In de weekenden ben je toch nog even aan het werk;

Je hebt geen tijd om de plannen uit te werken, maar je wilt wel graag groeien met jouw bedrijf

NOTULEER SERVICE

Niet de kennis of capaciteit in huis voor het maken van professionele notulen? Of ben je op zoek naar een externe notulist, die discreet omgaat met bedrijfsgevoelige informatie.

Notuleren is een vak apart, mijn vak!
Een goede notulist geeft de inhoud van een gesprek, vergadering of bijeenkomst op een heldere manier weer. En dit op een manier zodat zelfs niet-aanwezigen begrijpen wat er besproken is. Een notulist kan meer doen dan dat alleen! Denk aan het opstellen van de agenda, het verzamelen en verspreiden van de vergaderstukken en het maken van actielijsten

 

OFFICE SUPPORT

Ben jij elke week veel tijd kwijt met administratieve taken?
Niet nodig. Je hoeft niet een volledig administratief medewerker in dienst te nemen om jouw administratie op de rit te krijgen. Je kunt mijn diensten al inschakelen voor aantal uren per week/maand.

Ik kan jouw administratie bijhouden zodat jij er geen omkijken naar hebt.

 Maar denk ook aan jouw agendabeheer, het bijhouden van jouw mailbox, offertes maken en versturen.

SOCIAL MEDIA

Je bent er over uit: je gaat je tijd aan andere dingen besteden dan posten op social media voor je bedrijf. Maar hoe kan ik jou daarin ondersteunen? Jij geeft aan waar jouw content over moet gaan, ik schrijf de post voor je. Indien nodig maak ik de visuals voor je en zorg ervoor dat deze in jouw nieuwsoverzicht passen.

Ook zorg ik voor de bijpassende hashtags en daarna plan ik je posts in.

ONLINE MARKETING

NIEUWSBRIEF
Tegenwoordig is een nieuwsbrief een must-have voor je bedrijf. Hiermee houd je je (potentiële) klanten op de hoogte van alles wat er speelt in jouw bedrijf en jouw branche. Heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Bespaar tijd door uitsluitend de tekst en eventuele afbeeldingen aan te leveren, ik zorg voor de opmaak en de verzending naar je (potentiële) klanten.

BLOG
Een blog bijhouden is tijdrovend, maar wel belangrijk voor de zichtbaarheid en ranking in Google van je website. Als jij de tekst en afbeeldingen toestuurt, zorg ik voor de opmaak van de blog en het plaatsen van de blog op jouw website. Daarbij let ik er ook op dat er geen foutjes in de tekst staan door de tekst te redigeren. Wel zo professioneel!
virtueel_assistent

Wil jij?

Tijd besparen bij het versturen van offertes en facturen?

Inzicht in jouw financiën?

Een gestructureerde agenda?

Een opgeruimde en bijgewerkte mailbox?

Je helemaal kunnen richten op jouw klanten?

Wat neem ik jou allemaal uit handen neem

Hè bah, al die bonnetjes! Je bent de hele dag druk met telefoontjes en afspraken inplannen en verzetten. En als je een offerte mag maken of een factuur wilt versturen, ben je daar ook nog best veel tijd aan kwijt. Meer dan dat je er eigenlijk aan wil besteden. Niet helemaal waar jij voor bent begonnen met ondernemen toch? Of wel?

Lever die schoenendoos met bonnetjes maar bij mij in! Net zoals je agenda. Ik zorg ervoor dat jij straks alles digitaal geordend hebt, geen bonnetjes meer hoeft te bewaren en geen afspraken meer mist. Ik help jou graag, zodat jij weer tijd vrij hebt om te ondernemen zoals jij dat ooit wilde: ondernemen zonder zorgen.

Administratie digitaliseren en bijhouden;

Offertes maken, versturen en nabellen;

Factureren maken, versturen en indien nodig nabellen;

Agendabeheer;

Bijhouden van jouw mailbox;

En nog veel meer!

 

 

 

 

Gratis afspraak

Ik maak graag persoonlijk kennis met je om te kijken of er een klik is. Neem contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen. Via Zoom, Skype, telefonisch of eventueel live op locatie. Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we verder naar de volgende stap.

Scan van behoefte

Afhankelijk van jouw behoefte en budget bepalen we wat het beste bij jou past. Een aantal uur per week of maand op structurele basis middels een urenpakket. Of losse, flexibele inzetbare uren voor advies, (grote) projecten of korte samenwerkingen.

Start!

Als we gaan samenwerken ontvang je een duidelijke overeenkomst met alle afspraken. Na twee maanden evalueren we. Als we allebei nog steeds tevreden over de samenwerking zijn, gaan we samen door!

Get in touch!

© 2021 VA4Business | Algemene Voorwaarden